Thursday, December 02, 2010

Presentation Tension

Salam semua!

Aku sekarang ni kat kolej PTPL Shah Alam, dalam hall A317 untuk presentation proposal final project. Pergh dari pukul 10 pagi kat dalam hall ni, rasa sejuk gila! Ni yang online jap. Bagi warm up sikit badan ni kan hahah!

Aku punya turn lambat lagi. Kalau ikut jadual, turn aku pukul 2.40 petang. Ni kalau balik tidur dulu sedap ni! Hmm.. tak tahu nak buat apa kat dalam ni. Tengok diorang present sampai turn aku sampai. Layan online sementara tunggu turn. Haish mengantuk la camni!
Saja nak promote diri sebelum presentation. 

Penampilan aku untuk presentation kali ni. Sempoi sudah! 

P/S: Masih menunggu giliran untuk presentation. Semakin mengantuk! 

1 comment:

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

gud luck!


btw..

visit n do folo me yeah!

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

This is Hani