Friday, December 03, 2010

Projek Akhir | Part 1

Salam!

Siang tadi, aku and the geng dah pun selesai buat satu presentation kertas cadangan projek akhir. Memang banyak persoalan ditanya, banyak idea tambahan diberi, dan... mengantuk serta lapar. Haha! Tu aku sorang jela kot yang rasa sebab aku agak kuat makan dalam kelas tu.

Sepatutnya aku kena bentang kertas cadangan tu pada pukul 2.40 petang. Tapi ramai yang tersangkut sebab kena tanya kaw-kaw dari lecturers, so giliran aku start pukul 3.15 petang. Tapi alhamdulillah, aku cuma ambil masa untuk bentangkan kertas projek tu dalam masa kurang 10 minit je! Macam tak adil kan.. tu pun sebab lecturers tak sempat nak tanya, aku dah jawab dulu. Aku main explain je apa yang aku nak buat untuk projek akhir kali ni.

Dengar cerita aku ni macam aku ni seorang yang confident je kan! Tapi dalam hati nervous nya macam kambing nak kena sembelih! Risau kalau lecturers tak berkenan dengan apa yang aku present tu.
Dengan Syed sebelum present. 

So, my next step! Design the background for the application and the buttons for the links. Should I use an animation button for my application? Erm.. yup! ;)

1 comment:

chairooL ruLez said...

posing agak sengal mamat tu..haha

This is Hani