Monday, July 12, 2010

World Cup dah habis...

Macam yang orang ramai dah tahu, World Cup dah pun menutup tirainya malam tadi. Dan Spain atau Sepanyol dah pun dinobatkan menjadi juara World Cup 2010. Tahniah la kat diorang walaupun game macam bangang je. Aku siap terlena depan TV masa first extra time tu. Aku rasa baik diorang main penalti je kan. Tak ada la aku tertido macam tu.

Hmm.. so lepas ni boleh la semua orang concentrate kat study masing-masing. Macam kat Kolej PTPL, kitorang dah nak Mid-Term Exam. Good luck kat semua! Semoga berjaya la okay! Yang bekerja lak, korang boleh la gi kerja dengan aman balik. Dan tak ada lagi berbabun tidur tu kan.. haha!


Okay la.. dah tak tau nak membebel apa lagi. See ya!

1 comment:

Shafika Syuhada Rosli said...

Akhirnya..tenang sume jiwesss manusia.. xde lagi si sotong.. (:

This is Hani