Tuesday, July 06, 2010

Mari mewarna!

Haha sorry la late update lak blog hari ni. Busy sikit tolong kawan buat assignment haha! Baik kan saya ni :p sebenarnya bosan duduk rumah. Kawan ni pulak ada assignment yang memerlukan bantuan dari budak-budak rumah. Hmm... sekarang ni dah pukul 1.30 pagi. Mungkin pukul 3 nanti siap la kot.

Aku stop tolong kawan aku tadi dalam pukul 1 tadi. Tak larat lak nak warna binatang tu. Mata pun dah mengantuk. Aku start tolong dia tadi dalam pukul 10 malam tadi. Pergh lama gila kan!? Setakat pukul 1 tadi, just ni je yang mampu aku tolong dia.

Baru pukul 1 pagi masa ni hahah! Chaiyok la Fatin! 

Memang ramai la yang tolong dia warna binatang tu semua. Memang kami suka sikap bantu-membantu ni hahah! Yela tu kan.. dah bosan semua kitorang layan je. Papahal memang best la. Teringat zaman budak-budak kecik dulu. Dok masuk pertandingan mewarna. Siap jadi johan mewarna lagi. Entah apa yang lawa pun aku tak tau la kan haha!

Ni la Fatin, empunya assignment tu... 

So, kepada Fatin, selamat mewarna sampai habis okay? ;)

5 comments:

hudhud said...

dia warna2 tu utk apa? hehe :P

Hani Shah said...

tu assignment.. biase la.. bakal cikgu tadika ;) kena colorful!

zaza said...

owh tk perasan lak muke dia td.. ingtkan fatin ni budak tadika.. rupenyee bakal cikgu tadika.. kuikuikui...

Hani Shah said...

hahaah mmg dah mcm dak tadika dah! mcm2 game level tadika dia kne master :p

xazryx said...

ko bantu-membantu ,kang cincai warna tuh .hahaah .

This is Hani