Saturday, July 03, 2010

Tidur yang panjang?

Aku tak tau kenapa malam tadi aku tidur lama sangat. Tak pernah lak aku buat perangai camni. Bayangkan aku tidur dari pukul 6 petang semalam, sampailah pukul 9.30 pagi tadi. Aduyai... sampai orang call & SMS malam tadi pun aku tak tau apa yang aku cakap. Sure meraban gila la aku jawab kan. Haha! Teruknya!

Lepas tu aku terjaga kejap sebab dengar hamsters aku buat bising. So aku pun bangun jap and bagi diorang makan. Then aku gi tidur kat ruang tamu sebab rasa bilik macam panas sangat masa tu. Sampailah pagi tadi, aku terjaga sebab Abah pasang lagu kuat gila babi! Aduyai.. mata mengantok lagi ni. Nak bangun terus ke nak tidur dalam bilik? Tidur la..

Aduh.. tak bestnya bila demam macam ni. Rasa macam nak tidur je tau. Hmm...

3 comments:

PinQib said...

sy penah tido sederet 3 hr,.


Jum singgah belog Pink!

Jeles dengan PINK !

amar haziq said...

lamanya tidur..kalau sayalah,confirm dah pening kepala

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

eNaSaN said...

mak aiiii lamer nyer tidoq...

This is Hani