Saturday, July 10, 2010

Sotong pilih Spain. Burung nuri pilih Holland. Hamster?

Haha demam Piala Dunia atau World Cup tak habis-habis lagi ni. Macam-macam andaian orang ramai tentang juara untuk musim kali ni.

Seperti berita malam semalam, Paul si sotong kurita tu pilih Spain untuk jadi juara. Manakala si burung nuri tu pulak nak Holland menang World Cup musim ni. Tapi hamsters aku? Jom tengok apa siapa diorang sokong!

Hamster aku pilih Spain la! Dalam gambar: Cappuchino (kiri) dan Chewie.

Ni hanya gurauan semata-mata. No offense okay!? Yela.. masing-masing dengan team masing-masing. Dan semua dah terlalu taksub, nak team yang korang sokong tu menang World Cup musim ni. So aku just nak buat lawak jela kan. Just for fun okay? Peace no war! ;)

3 comments:

velasrizal said...

burung dah sotong dh hamster dah..lps ni hewan pe lak ye..

Sukarnya Menolak Undangan Perkahwinan

Hani Shah said...

hahahah! ular, kucing..
boleh...

Mohamad Nur Hidayat said...

adess...
x abes2 ngn bnda ni...
pasni binatang pa la pulak yang nak jadi mangsa

This is Hani