Tuesday, July 06, 2010

MyStarz PTPL/MSU 2010

Hari ni memang agak penat sikit sebab malam tadi pun tak tidur. Ni sekarang dah pukul 6.52 petang, dan aku masih tak tidur. Mata dah berat tapi entah la.. tak mengantuk. Malam tadi entah macam mana boleh terbuka cerita pasal kes Mona Fandey dulu tu yang pernah jadi kontroversi satu Malaysia ni. Haish.. macam-macam gelagat budak rumah aku ni. Lain kali buka la cerita pasal benda lain.

Pagi tadi aku gi kolej, nak bagi support kat kawan-kawan yang masuk MyStarz PTPL/MSU kali ni. Alhamdulillah.. aku dengar dalam banyak-banyak kawan yang masuk, ada la sorang yang menang. Congrates to Adi Rasyidi and Muhamad Sahzuan! Mereka dah menyanyi bagai nak rak atas stage tu, akhirnya menang jugak kan. Nanti bila aku dah upload kat Facebook or YouTube, aku publish okay? Nice!

 Ni la Syafiq (kiri) dan Idwan (kanan berbaju hitam) yang kena jadi MC untuk MyStarz kali ni.

Lepas dah settle event tu, aku rush pulak gi Bank Islam. Kolej aku ni dan-dan la pulak nak tukar dari Bank Muamalat ke Bank Islam untuk pinjaman PTPTN. Haish.. menyusahkan! Sementara nak tunggu giliran tu, aku lepak la kejap kat kerusi tu. Lepas tu ada adik-beradik lelaki ni, comel sangat! Umur dalam 2, 3 tahun. Main-main kat tengah tu. Lepas tu ada belon jatuh kat belakang aku, so aku pun bagi belon tu kat budak tu. Dia senyum comel sangat! Suka tengok budak tu main-main dengan belon! Wah.....

Papahal, semua dah selesai. Esok nak kena pergi account department kolej, nak gitau yang aku dah ambil kad bank tu semua. Nak update balik PTPTN aku. Tak ada la problem nanti, insyaAllah!

2 comments:

xazryx said...

eez x mng ke ?

Hani Shah said...

x kot.. ni pon faiz n syafiq yg gtau..
sbb juri tu yg gtau dorg :)

This is Hani