Sunday, July 04, 2010

Go go Germany!

Bosan duduk rumah satu hari ni, dengan demamnya lagi. Aku pun layan jela World Cup, Argentina vs Germany. Petang tadi memang aku dah cakap dengan kawan-kawan aku kat Facebook, sure Germany menang punya la! Germany adalah salah satu team yang menjadi pilihan aku selain Holland dan Brazil. Tapi Brazil dah out malam sebelum ni. So kita teruskan dengan Holland dan Germany pulak!

Pergh memang saingan hebat la kat Facebook dan MySpace malam ni. Masing-masing nak pertahankan team masing-masing. Ada yang penyokong kental Argentina, bukan main lagi kutuk dan siap bagi ramalan score lagi. Last-last, Germany yang menang! Haha!

Papahal, congrates la kat Germany. Walaupun ni bukan final lagi, tapi match tadi pun dah macam final. Sebab orang ramai dok kecoh gila la kan. Nanti final macam mana la kan kecohnya. Hmm.. sama-sama la kita tunggu macam mana match seterusnya.

3 comments:

xazryx said...

malu sial argentina .mmg main mcm HANJING !

Hani Shah said...

haha! AnGENgbeTINA :p

mohd hafizee said...

eh ur bithday is same as mine, but i am older 2years.. happened to open ur blog unintentionally, ada brapa ekor hamster?? jns ap? mine winter white, ada dlm 15ekor kot..

This is Hani