Monday, August 23, 2010

Sekor lagi nak kena belasah ramai-ramai!

Salam semua!

Aku baru je lepas baca satu post dari Oh! Media kat Facebook. Diorang post satu gambar printscreen satu makhluk yang mengancam umat Islam terutamanya di Malaysia. Yalah.. kalau kita tengok profile Facebook dia, asal Malaysia, cuma current location dia je di Singapura. Tak tahu la betul atau tak tapi itulah yang terpampang di profile minah tu. Nama dia Sing Yee Chin. Jom kita baca!
Nak lagi? Meh sambung baca lagi.
Memang macam celaka tapi tu la manusia sekarang. Tak hormat agama lain. Tak sedar kita hormat diorang jugak kan! Kita azan sikit dah bising macam tu. Habis tu diorang dok bakar colok sampai sakit mata, PLUS bau busuk tu diorang tak fikir? Apa jela korang kan..

5 comments:

miss li3na said...

mmg nk kene belasah....
uish..geramnye....

diraja22 said...

garang betul..

xazryx said...

aku rase cam nk bakar je minah ni .yihaa .

xazryx said...

aku rase cam nk bakar je minah ni .yihaa .

Anonymous said...

It is certainly interesting for me to read this blog. Thanks the author for it. I like such themes and anything that is connected to them. I definitely want to read more on that blog soon.

Joan Smith

This is Hani