Monday, August 02, 2010

Asyik fikir pasal problem | Jom bersenam!

Salam semua!

Selama ni aku agak stress dengan masalah yang datang kat aku. Even aku sendiri tak bertegur lagi dengan housemates aku. Marah? Masih.. tapi diorang dah besar kan. Lantak diorang la. Aku pun bukannya lama lagi pun kat situ.

So kali ni, aku tak nak tulis blog yang agak mengguris perasaan orang. Ada terguris ke sebelum ni? Padan muka korang, siapa suruh terguris kan!? Haha.. jom kita exercise! Just ambil masa tujuh minit je ni. Tak lama pun. Ikut betul-betul okay?

Ni gaya taichi sikit la. Sebagai intro warm up kita kali ni. 
Lepas tu, ikut gaya ni pula. Ni mujarab untuk melegakan bahu dan leher. 
Wo.. wo.. wo.. ACTION KAMEN!! 
Gerak dari kanan ke kiri. 
Tukar pulak! Gerak dari kiri ke kanan. 
Ikut je. Pusing kepala sampai habis. 
Ambil la apa-apa yang patut, ketuk kuat-kuat kat kepala tu. Bagi hilang mengantuk. 
Kemudian, buat gerakan badan dan tangan. Buat macam tak ada masalah. Happy je. 
Lepas tu, gerak macam ni pulak. Ala-ala gerudi gitu. 
Kita agresif sikit. Biaq pi apa orang nak kata apa. 
Gi kat depan cermin, buat gaya ni pula. Tengok la muka korang yang hensem dan comel tu. 

Selamat mencuba semua! Harap korang happy je walaupun ada masalah dalam kepala otak tu. Aku pun dah okay sikit walaupun bila tengok muka yang tak sepatutnya tu aku rasa macam nak hentak je muka diorang kat dinding kuat-kuat. Tapi, just leave them be. Tak ada apa-apa yang selesai pun kan. So, enjoy! 

3 comments:

nas said...

hhaahhaha..
funny ar tengok kartun tu gaya bersenam..
ehehehehe...:)

jom bace entri terbaru nas klik:

gadis sembang lucah dalam facebook

shafiq said...

ada rasa lega sikit la buat senaman ni. huhu. ;)


My latest entry : Siapa Tak Faham Lagi Dengan Filem Inception ?

hazman aka species1980 said...

Whooaaa... memang ilang skit stress kat kpala nie...relax siot....

This is Hani