Saturday, August 14, 2010

Happy Birthday, Hani!

Salam semua!

Sekali lagi umur aku meningkat setahun weh! Haiya... makin tua la aku. Bangun tidur tadi pun dah ada mesej masuk kat inbox. Mula-mula mesej Kak Lisa. Lepas tu Mama lak. Lepas tu satu per satu kawan dan famili lain wish aku 'Happy Birthday!'.
Actually aku ni jenis tak suka orang wish birthday. Tapi dah diorang wish, so terima jela. Say thanks kat semua!

Dalam sebulan lagi, aku akan menjalani final exams. Lepas raya Aidilfitri. Sekarang ni pun aku dah start study. Entah la.. selalu nya aku akan study dalam seminggu sebelum exam aku start. Kali ni aku rasa nak prepare awal-awal. Mungkin sebab azam baru kot! Kah kah!

So, pada semua yang wish aku, terima kasih banyak-banyak! Tak kisah la yang SMS, e-mel, komen yang Facebook ke apa, terima kasih banyak-banyak! Sekurang-kurangnya ada orang yang ingat aku walaupun cuma satu hari ni je.

P/S: Aku dah check-up untuk kali terakhir untuk tempoh 3 bulan berturut-turut. Lepas ni, tak ada check-up lagi dalam tempoh 6 bulan. Harap semuanya okay.

2 comments:

aDDycLAn said...

Happy befday honey bunny!! >.<

Hani Shah said...

thx addy! sok kamu nye turn lak ;)

This is Hani