Monday, April 11, 2011

Mereka pakai batik bagaikan YB, cool!

Salam semua!

Aku sebenarnya tak tau nak update apa sekarang ni. Tapi teringat pulak update yang tertangguh dari semalam. So aku pun update semampu yang mungkin hari ni.

Semalam masa bangun tido tengahari, aku pun godek2 la laman Twitter aku melalui application 'Twitum for PSP'. Maklumlah, nak online pakai laptop, hujan lebat sampai guruh petir semua.

Dok godek2 timeline, aku ternampak la beberapa gambar dari kawan2. Tengok satu2 gambar yang diorang post, lepas tu aku nampak la gambar ni. Hmm.. nak gelak ke.. nak apa?
Grey Sky Morning as Datuks (haha!)
Ojex, Erry, Ejal, Buck, & Ewan.

Apa-apa hal, aku salute la kat diorang ni sebab sanggup gak sarung baju bercorak batik ni. Ye.. mereka nampak seperti.... Datuk-Datuk yang dah terlambat nak gi meeting hehe! Cool!

P/S1: Bila tengok gambar ni, rindu pulak kat orang paling kiri tu hehe! Selamat ber-shooting kat mereka, Grey Sky Morning. 
P/S2: Saya bukan Greyers ye kawan2... saya cuma extra saje hehe!


4 comments:

cacing said...

mmg stail.....

teh fatihah said...

haha..erry xley bla..
but nice..
ni gmb kt kelantan ke.?

Hani Shah said...

CACING: yeah stail kan datuk2 tu kahkah!

TEH: tu le :p tp ok la tu~ yup kat klantan

teh fatihah said...

haha..macam2 hal la diorg nih..
msti dikir barat pny nih..hehe

This is Hani