Saturday, April 23, 2011

Band Photoshoot: #1 Teaser

Salam semua!

Minggu yang memenatkan! Terlalu banya kerja yang perlu dibuat sampai tak ada masa nak rehat panjang. So kesempatan yang Hani sempat amek ni, Hani update la sikit apa yang Hani buat untuk hujung minggu ni.


Video yang kedua akan di-upload tengah malam ni. Dan video seterusnya selepas Hani selesai buat sesi photography tersebut. TQ kat semua yang menunggu dan layan video tersebut. Sayang korang!

7 comments:

teh fatihah said...

wohh bz ye da abes blaja pon..eh cop!asl eh teh xleh nnk upload vid fr my browser.??ce tlg kasi solution..ishhh..

Hani Shah said...

nk upload masuk FB ka? td FB ade prob..now dah ok..

teh fatihah said...

eh x..kt blog ni...bla nk upload je dia kua 'u must agree wid t&c n blabla'...hurmm..

cacing said...

wah! dapat tgk hani walaupun bukan live... hehehe... tadi kawan tgk gak, dia tanya nape muka tertutup sebelah... dah macam actor dead-note je... hehehhe

sherah said...

wow tak sabarr nk tgk outcome u edit ni :)

Hani Shah said...

TEH: owh psl tu hani tatau la..dah lama x upload dari blog ni sndri..slalu upload kat FB then amek code dr sna je

CACING: hahaha ingat senang hani nk masuk video..sbb slalu hani kat blakang tabir je :p huhu rmbut dpn pnjang sgt smpai x leh selit tlinge huhu!

SHERAH: hehe tq! 2nd vid will be upload tonight ;) just a trial la..yg btol2 nye sok baru nk recording :)

teh fatihah said...

ouh cenggitu eah..hee..nk buat jgk la nt..hehe...thanks :)

This is Hani