Friday, January 14, 2011

Watikah Hani

Salam semua!

Kali ni, Hani nak bagi satu watikah sikit kat semua pembaca dan blogwalker di blog Hani ni. Dengar betul-betul okay? Sayang korang semua


Tak kisah Hani sakit, happy, sedih ke apa je, korang tetap teman Hani kat blog ni kan? Terima kasih semua! So kat bawah ni Hani ada sediakan link ke Facebook Hani dan snapshot untuk video yang Hani buat tadi tu hehe! 

right before I've done my editing :) 
Hani's Facebook: http://www.facebook.com/inifbhani
or search me by using this e-mail: hani.saje@yahoo.com


4 comments:

advanc said...

macam x de jea.. org komen.. huhhuuhu

Nazura² said...

Coolest kau nya video :D Sapa videographer? Ngeee. Btw, keep it up :)

Lol,
Nazura

Anonymous said...

maaf la nak tanya sikit..hang ni cucu maksu ma lorong bahagia ka?saya dok lorong belakang had area umah pak teh 'ad.maksu ma dok ngaja' ngaji qur'an,saya dok ngaji dengan dia dulu.

Hani Shah said...

haaaa yela tu :)

This is Hani