Tuesday, November 03, 2009

Hujan memang feel!

Dalam beberapa hari ni asyik hujan je. Lebat pulak tu! Best! Tidur time hujan camni. Feel je. Tapi aku rasa cam takde mood sangat kebelakangan ni. Dengan masalah keluarga yang menjerat aku kat tengah2 ni. Tambah lak dengan masalah kawan yang tak habis2. Macam tak pernah bagi aku ruang untuk aku rasa lega.

Nak hilangkan bosan, aku baca novel. Novel oleh Zyra Safiya - Rasuk, beli bulan lepas tapi tak habis2 baca lagi. Sekarang ni dah sampai muka surat 466. Ada lagi 133 muka surat yang aku perlu habiskan. Haish! Banyak gak aku dah baca. Mungkin habis baca novel ni, habis la cuti semester aku.

Ya.. hari Jumaat dah dekat. Hari yang mencuakkan budak2 aku. Aku pun risau gak. Aku saja je cakap tak risau pasal result semester lepas. Sebab kalau aku cakap aku risau, aku jadi kelam-kabut. Tengok jela masa paper Animasi 2D, 3D hari tu. Risau nye pasal, sampai apa yang aku baca semua lenyap! Tapi nasib still boleh jawab.

Kawan2! Jangan risau eh. Nanti kita minum, lepak2 dulu. Baru amek result. Cam lepas2 haha! Jumpa nanti!

2 comments:

syam said...

beb..kte mnum dlu.....

haNi saJe said...

yeah! minum dulu!

This is Hani