Monday, November 01, 2010

Stalker oh Lover

Salam and hello!

Macam biasa la kan aku nak update tak tentu pasal lagi untuk hari ni. Tapi kali ni aku dah pening sangat. Mungkin sebab aku rapat dengan seseorang sekarang ni. Habis kawan-kawan dok jadi stalker ni. Bukan takat kawan aku je, kawan si dia tu pun ada yang sanggup add aku jadi kawan aku kat Facebook diorang semata-mata nak stalk aku.

Tapi aku tak kisah la semua tu. Bukannya kami buat benda salah pun kan. Dia pun manusia biasa juga, cuma nasib dia lagi baik dari kita semua yang hanya popular di kalangan kawan-kawan je. Dia pun ada hak nak sayang orang atau syok sendiri, atau.. apa jela yang dia nak.

Eh lupa lak, semalam dia accident. Harap dia okay hari ni. Dok tengah sakit-sakit tu dia sempat call aku, buat lawak lagi. Orang punya la risau kat dia! Haish.. nasib aku sayang dia. Cepat sihat tau sayang ♥

Kalau nak salahkan orang yang jadi stalker ni pun, si dia sendiri jadi stalker sebelum nak kenal dengan aku. Hehe! Biasa la tu kan.. nak kenal dengan seseorang kena stalk dulu orang tu. Aku pun pernah stalk dia dulu. Tak salah kalau benda baik.

5 comments:

✿Zara✿Wahida✿ said...

aq nk stalk org yg minat aq.. err..ape citer.. ;P bley ker gitu?

Hani Shah said...

boleh je zul hahah!

advanc said...

hahah.. aku ta tau aku kategori apa .mgkin 'Stranger' ke kot ;D

chairooL ruLez said...

stalk2 gak kat sini!! haha

Hani Shah said...

stalk saje weh hahaha

This is Hani