Saturday, November 20, 2010

Bersosial tanpa batasan!

Salam!

Aku dengan Yan ke Timesquare tadi. Hmm.. shopping. Macam tak percaya sebab aku jenis yang tak reti bershopping. Tapi aku akan jadi lemah sikit kalau ternampak baju printing yang RM10 tu.. tak pun hoodie sweater. Pergh memang habis la aku belek, sampai promoter tu jadi annoying gila dengan aku, haha!
Tapi sebelum tu, kami lunch dulu kat Kitaro Bukit Bintang. Our favorite place to eat, yeah! Aku makan maggi goreng dengan teh ais je mampu. Dah settle makan, kami pun berjalan la ke Timesquare. Bukan jauh pun kan. So it's time to shopping, baby!
Dah puas shopping, kami rehat sat kat bangku. Tiba-tiba ada satu famili ni lepak sama kat bangku yang kami duduk. Anak diorang comel!!
Nak colek tak sampai hati.. so ambil gambar jela. 

Dah habis rehat, kami tengok wayang. Cerita Unstoppable. Nice movie! Aku rating movie... 4 over 5 stars! Cerita ni senang je nak faham. Tak terlalu kompleks. Senang cerita, korang tengok la sendiri! Aku tak tau nak ulas macam mana.
Habis je wayang, kami terus shoot balik Shah Alam. Hmm... aku sebenarnya penat gila sebab hampir dua hari tak tidur. I mean... tak cukup tidur. Ingat nak qada' tidur malam ni. Hmm.. berjaya ke nak qada' tidur tu? Tengok jela malam ni kan.

3 comments:

amar haziq said...

kitaro tu kedai apa ea
mamak ea?

jenguk2 lah blog saya k;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Hani Shah said...

yup mamak :)

I n n z said...

gile lame tak g ts ;p

This is Hani