Wednesday, January 20, 2010

Anugerah Presiden PTPL Shah Alam 2008/09

Hari ni aku bangun je dari tidur, aku tengok kat luar tingkap, HUJAN! Pergh! Sedap ni kalau dapat tidur lama sikit. Tapi aku ada event lak kat kolej. Aku kena datang untuk Anugerah Presiden 2008/09. Dengan malasnya, aku berjalan dari tingkap, terus ke almari baju. Cari baju kemeja and seluar slack. Dah siap iron, terus mandi. Sejuk!

Dah settle mandi, aku pun bersiap la. Lepas tu, turun bawah, sarapan dulu. Perut aku ni bukannya betul.. kang ada je yang lapar lak. Siap makan terus jalan gi kolej. Pukul 8 lebih gak la sampai kolej, siap jalan-jalan cari makan lagi kat cafe. Then baru masuk Theater Hall. Gi cari tempat nombor 31. Tu la aku!


Dalam Theater Hall tu dah la sejuk! Kalau ada tilam + bantal = tidur dah aku. Tapi aku bertahan jela, sambil dengar MP3 Player. Lama gak la tunggu Datuk sampai, masuk dewan. Hampir dua jam gak la Datuk lewat dari masa yang ditetapkan dalam masa program. Tapi.. rileks jela en..

Alhamdulillah la semuanya berjalan lancar. Walaupun agak last minute majlis ni, tapi overall ok la kot. Sama je macam anugerah tahun lepas. Last minute preparations, lambat.. tu perkara biasa bagi orang ramai kat PTPL ni (haha!).

Tapi apa yang penting.. TAHNIAH la kat semua students yang berjaya dapat President's List. Harap dapat lagi untuk semester depan lagi.


Kalau parents aku tau, aku gak nak say thanks kat Mama Abah. Walaupun aku sekarang ni macam jarang berjumpa + berbual + lepak dengan parents aku, aku tetap perlu berterima kasih kat mereka sebab mereka dah bagi sepenuh kepercayaan kat aku. Dan alhamdulillah, aku masih berpegang dengan apa yang aku janjikan.

Tak lupa jugak! Kawan-kawan pun banyak yang membantu. Yang sekadar extra dalam hidup aku pun, ada gak yang membantu. So thanks banyak-banyak yang tak terhingga kat korang semua!

4 comments:

syam said...

akulah kot yang extra tu....hrm...

Anonymous said...

Ehm...
Hebat???
Ok...

haNi saJe said...

ko bukan extra syam... jgn rndah kan diri anda..

syam said...

bla....ko mmg...

This is Hani