Tuesday, March 29, 2011

Photoshoot at Putrajaya with friends

Salam semua!

Macam biasa, update lagi! Kali ni aku join kawan aku, Akmal dan Amer untuk photoshoot kat area Putrajaya. Bak kata Akmal, "ladang gandum" hehe! Aku sebenarnya tak pernah bekerjasama dengan diorang sebelum ni dalam bidang photography. Tapi kalau diikutkan pengalaman, aku kenal Akmal dengan lebih lama, so aku tau la dia ni ada bakat dalam bidang photography ni. So aku pun dengan slumber, jadi model la untuk sesi kali ni.
Nice kan? Ni baru sikit. Sebenarnya ada banyak lagi, tapi aku tak amek semua gambar tu lagi kat diorang berdua. So tunjuk apa yang ada jela dulu. Insya-Allah nanti bila dah dapat gambar tu, aku upload la kat Facebook aku. Ni album yang aku letakkan gambar-gambar tu semua. So korang boleh nilai sendiri hasil kerja Akmal dan Amer tu.
Ni si photographer Amer :)

2 comments:

Diary oF Mine said...

canteq la.... :)

Hani Shah said...

outdoor tu..tp mcm indoor kan ;) suke sgt

This is Hani