Monday, June 28, 2010

FIFA Fever dikalangan Friends

Bulan ni penuh dengan mata-mata lebam yang tak cukup tidur, dok tengok World Cup sampai habis. Aku pun ada la jugak layan menatang ni tapi tak semua match. Aku tengok kalau ada team yang ada potensi nak menang macam Germany and Brazil. Tapi not bad la for Ghana sebab team ni mewakilkan negara Afrika, satu-satunya! Hmm... yang pasti, aku tunggu final match je haha!

Hari ni tak ada kelas, dah tak tau nak buat apa. Kalau World Cup siar siang camni boleh la layan. Mungkin sebab England kalah semalam, tu yang lecturer aku MC hari ni kot. Huish choy! Tak baik....

So hari ni plan nak gi Giant Shah Alam, nak bayar bil broadband. Then nak beli barang, teman kawan gi buat SIM card baru. Petang ni pulak, aku tak tau jadi ke tak keluar dengan Efy. Berserah jela. Malas nak fikir pasal tu.

Hmm... nak buat apa ni? Tengok siaran tertunda World Cup jela.. haahha!

2 comments:

xazryx said...

jgn lupe sokong netherlands .hohoh .

Hani Shah said...

aku nak tgk match tu tp dak2 aku nk tgk tv rncangan lain lak.. :(

This is Hani