Wednesday, October 28, 2009

Jom Countdown!

Kalau kita lihat pada tarikh hari ni, 28hb Oktober 2009, ada lagi 9 hari lagi kolej aku nak keluar result exam. Dan selepas dua hari result aku kuar, aku akan start belajar balik macam biasa. Bermula la semester baru.

Cuak?
Takut?
Gementar?
Gembira?
Rileks?
Cakap je apa.. semua aku rasa.

Memandangkan result mid-term yang kurang memberangsangkan, aku hanya berharap pointer aku tak jatuh mendadak. Nak jatuh pun, sikit sudahlah... haha!

Untuk budak2 SISE PTPL Shah Alam, all the best la eh! Especially kat budak2 aku, DTMM Jun 2008 tak kisah la intake ke berapa pun..

Jumpa nanti!

2 comments:

zul pichang said...

jumpe kt klj nnt k hani...
hope hani dh makin chat....

haNi saJe said...

yeah! jumpa di sana!

This is Hani