Sunday, August 14, 2011

Akustik Ramadhan di Senyap Hub dan hadiah birthday :)

Salam semua!

Tadi aku gi satu event kat Senyap Hub Xtreme Park Seksyen 13, Shah Alam. Ni event kawan aku yang buat untuk kerja amal, mengutip sumbangan ikhlas orang ramai yang hadir untuk didermakan ke tabung rumah kebajikan dan anak-anak yatim.
Alhamdulillah, ni la hadiah birthday aku dari kawan-kawan aku yang paling best! Sebab aku enjoy dengar persembahan akustik yang best-best je semua. Very talented la semua performers!

Lepas tu, Ojex call aku semata-mata nak wish birthday aku :) wee happy! Nak lak bila Ojex hulur handphone kat Ibu. Wahaha, kelu jap lidah, tak tau nak cakap apa dengan Ibu, hehe! Terima kasih kat Ojex dan Ibu sebab jadi orang pertama yang wish birthday Hani, selain dari family Hani sendiri.
Tak lupa gak kat kawan-kawan yang wish birthday kat FB and Twitter. Antaranya:
Selain tu gak, ada yang wish thru BBM or call aku :) thank you so much to Ezza, Ramona, Eman, Razren, eh..semua lah! Thanks sebab ingat birthday Hani ♥

Alhamdulillah sekarang Hani dah pun berusia 21 tahun *dah leh register mengundi nih!*. Lepas ni nak kena berusaha sungguh-sungguh so that Hani boleh achieve apa yang Hani nak untuk hidup ni. Terima kasih kepada yang support Hani, jadi tulang belakang Hani selama 21 tahun Hani hidup, lebih-lebih lagi pada family yang tak pernah lupa dan tak pernah penat untuk mendoakan Hani berjaya dunia akhirat. Sayang semua!

2 comments:

kaizen said...

selamat mendaftar!!! jgn lupe mengundi org yg btol2 boleh mewakili rakyat bukan yg jenis makan harta rakyat...

Hani Shah said...

hahah taknak mengundi..bazior tenaga aje nti

This is Hani